Organisaties in Schiedam Oost

Ontdek onze 2 organisaties en initiatieven

Beweging

Lekker Bezig Schiedam

Wil jij weten waar en wanneer er in Schiedam beweeg- en sportactiviteiten zijn? Hoe je sportaccommodaties kunt benutten en wie je om hulp kunt vragen op het gebied van bewegen en sporten? Dan ben je hier aan het goede adres! Of je nu jong of oud bent, in Schiedam is er heel veel mogelijk. Lekker bezig!

Lekker bezig is een initiatief van de Gemeente Schiedam, maar is ontwikkeld voor en door de stad. Het is voor alle Schiedammers. Met Lekker bezig maken we het beweeg- en sportaanbod zichtbaarder, gevarieerder en laten we het nog beter aansluiten bij de behoeften van de Schiedammers. Hiermee kunnen we ons doel halen: we willen dat nog meer Schiedammers dagelijks bewegen en sporten. Waarom? Omdat het gezond én leuk is!

Bekijk het aanbod op onze website. Heb je nog een vraag of heb je misschien een goed idee op het gebied van bewegen en sporten? Neem contact op met de beweegcoach in jouw wijk of stuur een bericht naar contact@lekkerbezigschiedam.nl

Aanmelden

Marleen pr/ communicatie - marleen@lekkerbezigschiedam.nl
Fitness

Ambition personal training

Mijn naam is Siegfried Cijntje en ik ben een gecertificeerde personal trainer.

Uw fitness ambitie is mijn prioriteit. Ik ben in staat om een trainingsschema op maat voor u te maken, informatie te vergaren over voeding en u te blijven motiveren om uw doel te bereiken. Trainingen nemen plaats bij u thuis of in een het park. Mijn expertise ligt op het terrein van afvallen, fitter worden en spiergroei. Dit allemaal heb ik te danken aan mijn vechtsportachtergrond en de verschillende cursussen die ik heb gevolgd op de terrein van fitness.

Wilt u graag afvallen, fitter worden of meer spiermassan? Neem contact met me op via telefoonnummer 0625156427

Voor meer informatie check mijn website: www.ambitionpersonaltraining.nl

Waar

Stellendamsestraat
Schiedam

Aanmelden

Siegfried Cijntje - info@ambitionpersonaltraining.nl
Zoom