Organisaties in Schiedam Oost

Ontdek onze 4 organisaties en initiatieven

Educatie

Epee workshops /Stichting Pimp je wijk

Esther Pieterse van Epee Workshops en Stichting Pimp je wijk biedt workshops voor scholen, wijkcentra, bewoners, Irado, NME Centrum en Gemeente aan. Waarbij ontspanning en educatie hand in hand gaan. Uitgangspunt is dat het leuk en leerzaam is om samen te werken aan een mooi plan en een goed eindresultaat. Inzet is het creëren van een mooi ontwerp; werken met vorm en kleur, maar ook recyclen duurzaamheid en een schone frisse woonomgeving zijn hier belangrijke ingrediënten voor. Het eindresultaat is een gezamenlijk kunstwerk voor en door bewoners. Bewustwording van het belang van een schone frisse woonomgeving.

In Schiedam hebben veel groepen bewoners samengewerkt aan het creëren van gezamenlijke kunstwerken die in de openbare ruimte een plek hebben gekregen.

Aanmelden

Esther Pieterse - info@epeeworkshops.nl - 648627871
Creatief

Epeeworkshops

Aanmelden

Esther Pieterse - Info@epeeworkshops.nl
Creatief

Stichting Pimp je wijk

Aanmelden

Esther Pieterse - Info@epeeworkshops.nl
Ateliers

Mozaïekatelier Stukje bij Beetje

In dit mozaiekatelier werk ik aan allerlei projecten. Opzetten en uitwerken van opdrachten zowel particulier als van bedrijven of gemeente. Ik geef workshops mozaïek voor verschillende doelgroepen in het atelier of op locatie. Ook gebruik ik de mozaiektechniek in mijn werk als aktiviteitenbegeleidster op individueel nivo met o.a. jongeren met een autistische stoornis. Verder geef ik 2 avonden les op het open atelier van mozaiekvereniging "Stukjes"

Waar

Singel 65
Schiedam

Aanmelden

Marian weeda - marian@stukjebijbeetje.nl - 650593325
Zoom