Vrijwilligerswerk

Servicepunt Vrijwilligers Schiedam - Oost

Een goede klik tussen een organisatie en vrijwilliger is waarvoor we werken. We willen vrijwilligerswerk toegankelijk maken voor iedereen. Dit vraagt om een deskundig en prettig vrijwilligersklimaat.

We denken mee met organisaties en vrijwilligers over mogelijkheden, matchen vrijwilligers met de juiste organisatie, geven advies, zorgen voor deskundigheidsbevordering door trainingen aan te bieden en organiseren evenementen. We brengen mensen bij elkaar om kennis te delen, brengen samenwerkingen tot stand en hebben plezier in het prachtige werk dat door jullie wordt verricht.

Wil je aan de slag als vrijwilliger of zoek je juist een vrijwilliger? Wil je weten welke klus bij jou past of wil je weten wat er allemaal komt kijken bij het werken met vrijwilligers? Welke vraag je ook hebt met betrekking tot vrijwilligerswerk, wij helpen je graag verder.

Neem contact met ons op en voel je welkom.

In verband met de corona maatregelen is ons inlooppunt momenteel niet open. Als je via het contactformulier reageert nemen we snel contact met je op.

Onze online vacaturebank blijft natuurlijk open. Deze vind je hier op onze site www.vrijwilligersschiedam.nl

Servicepunt Vrijwilligers Schiedam is een onderdeel van de gemeente Schiedam.

Waar

Hoogstraat 1 Schiedam

Aanmelden

info@vrijwilligersschiedam.nl
Zoom