Epee workshops /Stichting Pimp je wijk

non-profit organisatie
Educatie
Creatief
Duurzaamheid
Esther Pieterse van Epee Workshops en Stichting Pimp je wijk biedt workshops voor scholen, wijkcentra, bewoners, Irado, NME Centrum en Gemeente aan. Waarbij ontspanning en educatie hand in hand gaan. Uitgangspunt is dat het leuk en leerzaam is om samen te

Esther Pieterse van Epee Workshops en Stichting Pimp je wijk biedt workshops voor scholen, wijkcentra, bewoners, Irado, NME Centrum en Gemeente aan. Waarbij ontspanning en educatie hand in hand gaan. Uitgangspunt is dat het leuk en leerzaam is om samen te werken aan een mooi plan en een goed eindresultaat. Inzet is het creëren van een mooi ontwerp; werken met vorm en kleur, maar ook recyclen duurzaamheid en een schone frisse woonomgeving zijn hier belangrijke ingrediënten voor. Het eindresultaat is een gezamenlijk kunstwerk voor en door bewoners. Bewustwording van het belang van een schone frisse woonomgeving.

In Schiedam hebben veel groepen bewoners samengewerkt aan het creëren van gezamenlijke kunstwerken die in de openbare ruimte een plek hebben gekregen.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen

Contact

Neem contact op met Esther:

Esther Pieterse
Contactpersoon
-15