Welzijn op Recept- Schiedam

non-profit organisatie
Advies
Dienstverlening
Hulpverlening
Heeft u (lichamelijke) klachten en wilt u graag iets doen om u beter en sterker te voelen, maar weet u niet hoe? Vraag dan via uw huisarts of een andere zorgverlener een doorverwijzing naar Welzijn op Recept.

Dingen doen die u leuk of ontspannend vindt, kunnen ervoor zorgen dat u zich lichamelijk beter voelt. Bijvoorbeeld door aan de slag te gaan met een (nieuwe) hobby, te bewegen of door mensen te ontmoeten.

Heeft u (lichamelijke) klachten en wilt u graag iets doen om u beter en sterker te voelen, maar weet u niet hoe? Vraag dan een aan uw huisarts of een andere zorgverlener een doorverwijzing naar Welzijn op Recept!

Welzijn op Recept is bedoeld voor alle inwoners van Schiedam vanaf de leeftijd jongvolwassene tot en met de seniorenleeftijd.

U krijgt dan geen recept voor medicijnen of een verwijzing naar een specialist uitgeschreven, maar een recept met een verwijzing naar een welzijnsadviseur. De welzijnsadviseur weet precies wat er in de buurt te doen is en helpt en begeleidt u om een activiteit te vinden die bij u past.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Boerhaavelaan 79
Schiedam

Contact

Neem contact op met Harry:

Harry Fleuren
Contactpersoon
-4