Stichting Aanzet

non-profit organisatie
Educatie
Ontwikkeling

Kinderen hebben de toekomst. En een mooie toekomst, die gunnen we alle kinderen! Aanzet vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren opgroeien in een omgeving die hen laat groeien en bloeien. Een omgeving die hen stimuleert, uitdaagt en perspectief biedt, en waarin zij de kans krijgen hun kwaliteiten en talenten te ontdekken en benutten. Want als weet wat je waard bent, sta je steviger in je schoenen, ben je meer gemotiveerd tot leren en zet je goed voorbereid je stappen in de maatschappij!

Voor sommige kinderen is zo’n omgeving niet vanzelfsprekend. Juist voor deze kinderen wil Aanzet hun perspectief en mogelijkheden vergroten, ongedacht hun culturele, religieuze en sociaal-economische achtergrond.

Aanzet adviseert, traint en begeleidt ouders, pedagogisch medewerkers, leerkrachten, opvang- en onderwijsorganisaties en gemeenten. Met diverse projecten, cursussen en trainingen op het gebied van opvoeding, ontwikkeling, opvang en onderwijs vergroot Stichting Aanzet de mogelijkheden en onderwijskansen voor kinderen.

Onze activiteiten voor ouders

In Oost zijn we actief met het Lela project en opvoedingsondersteuning. In de ouderkamers bij de basisscholen organiseren we activiteiten voor ouders. Onze peuterconsulenten begeleiden ouders van peuters met een VVE-indicatie bij de inschrijving voor peuteropvang.

Samen op weg naar een mooie toekomst!

Wie

Kinderen
Volwassenen

Waar

Van Beethovensingel 126
Vlaardingen

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

7