Robine Zijderhand Kindercoach-LerenLerenSchiedam

onderneming
Coaching
Workshop

Kindercoach Robine helpt kinderen zich weer fijn te voelen.

Mijn naam is Robine Kroon-Zijderhand, getrouwd en moeder van 2 lieve knullen met een uitdaging.

Na mijn opleiding aan de HBO-Jeugdwelzijnswerk ben ik blijven werken in de zorg. Na een aantal jaren werken ben ik de PABO gaan volgen. Tijdens het volgen van deze opleiding werd mijn leven verrijkt met het moederschap. Mijn prioriteiten verschoven van werk naar thuis.

Na een zoektocht en een aantal trainingen op het gebied van autisme gevolgd te hebben begon het weer te kriebelen om te gaan werken. Mijn liefde en passie voor kinderen altijd gebleven. Sinds 2006 ben ik weer aan het werk in het basisonderwijs. Mijn kracht ligt op het het individueel begeleiden van kinderen.

Zo is kindercoaching op mijn pad gekomen en ben ik de opleiding gaan volgen. Sinds die tijd mag ik doen waar mijn hart naar uitgaat: kinderen helpen om zich weer fijn te voelen, naast mijn baan in het onderwijs. Ik zie het als een prachtige missie om samen met kinderen en hun ouders een stukje mee te wandelen op hun pad en ondersteuning en begeleiding te bieden waar nodig.

Om mezelf als kindercoach te blijven ontwikkelen en mijn vaardigheden te verbreden en verdiepen, heb ik de afgelopen jaren de nodige cursussen, trainingen en workshops gevolgd. En omdat ik nog steeds niet uitgeleerd ben staan er ook nog trainingen in het vooruitzicht.

Ook heb ik in 2015 samen met mijn collega Tineke van der Klink Leren Leren Schiedam opgericht . Leren Leren Schiedam geeft trainingen, workshops en lezingen op het gebied van Leren Leren, Mindset, beelddenken en executieve functies. Wij hebben in 2017 gesprekskaarten executieve functies ontwikkeld en uitgebracht welke al door vele scholen en individuele coaches zijn aangeschaft.

Contact

Robine Kroon-Zijderhand
Contactpersoon

Neem contact op met Robine:

-25