WOT Schiedam Oost

non-profit organisatie
Hulpverlening

Medewerkers van het WijkOndersteuningsTeam helpen de inwoners van Schiedam met vragen over zorg, welzijn, opvoeden en inkomen. Bel of mail ons, we zijn er voor u!

U weet zelf vaak het beste wat goed is voor uzelf of uw gezin. En komt u er niet uit, dan zoekt u informatie, advies of hulp bij uw familie, buren, vrienden of kennissen. Maar soms weten zij het ook niet of is een situatie te ingewikkeld. Dan kunt u naar het WOT in uw eigen wijk. Het WOT ondersteunt bij het verhelderen van uw vraag en kijkt samen met u naar mogelijkheden. U kunt bij het WOT terecht met vragen over geldzaken, relaties, opvoeden, opgroeien, inkomen, (jeugd)zorg, voorzieningen, activiteiten of vrijwilligerswerk.

Het WOT is voor bewoners van 0 tot 100. Samen kijken we hoe we uw vraag zo goed mogelijk kunnen beantwoorden of bij welke organisatie, instantie of stichting u terecht kunt.

U kunt op verschillende manieren contact leggen met WOT Schiedam:

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur via 010 - 754 15 15. Als u belt tussen 09.00 uur en 17.00 uur, dan krijgt u een medewerker van het WOT in uw eigen wijk aan de lijn. Is het druk dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug!

Op de website staat een contactformulier dat u kunt invullen om een afspraak te maken voor een eerste gesprek.

Indien nodig maken we een afspraak met u en reserveren daarvoor een geschikte ruimte. We maken dan wel de volgende afspraken met u voor uw en onze veiligheid:

  • U komt (zo mogelijk) alleen naar de afspraak
  • We houden 1,5 meter afstand en schudden geen handen
  • We zorgen voor een schone ruimte en maken schoon wat we gebruiken
  • Koffie / thee en toiletgebruik zijn niet toegestaan

Waar

Boerhaavelaan 79 Schiedam

Contact

Wot Schiedam Oost
Contactpersoon

Neem contact op met Wot Schiedam Oost:

6